Δεν θα τα καταφέρω θα αποτύχω

Αν μια μέθοδος που θα δοκιμάσετε δεν πάει καλά, δοκιμάστε μια άλλη.  Αν δεν τα καταφέρετε, θυμηθείτε ότι όταν πρόκειται για θέμα διατροφής κάνεις δεν χρειάζεται να είναι τέλειος. Απλά να προσπαθείτε για το καλύτερο!

Μπορείτε λοιπόν να ξεκινήσετε επιλέγοντας μια μόνο μικρή αλλαγή, που μπορείτε εύκολα να κάνετε. Παράδειγμα μπορείτε εάν δεν πίνετε αρκετό νερό, να ξεκινήσετε να πίνετε ένα ποτήρι το πρωί με το που ξυπνάτε. Επίσης μέσα στην ημέρα μειώστε τα ανθρακούχα ποτά με γλυκαντικές ουσίες και τα αναψυκτικά με ζάχαρη. Μαζί λοιπόν με πολλές στρατηγικές που θα μάθουμε μαζί και με τα εργαλεία που θα δοθούν, σίγουρα θα πετύχετε το στόχο της βελτίωσης της υγείας σας.

ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΩ!

Να αποτύχετε, δεν πειράζει είναι μέσα στην πορεία της προσπάθειάς σας. Κάθε φορά που θα αποτυγχάνει η προσπάθεια σας μαθαίνετε και κάτι καινούργιο για τον εαυτό σας. Εάν καταλάβετε τι ήταν εκείνο που σας εμπόδισε να παραμείνετε στην διατροφή σας, την επόμενη φορά θα είστε πιο προετοιμασμένοι και πιο αποφασιστικοί να πετύχετε τον στόχο σας!!